A touch of darkness- Scarlett St. Clair

19-02-2024

Fantasy

Hades x Persephone #1

Dit was het lot, geweven door de Fates.

Persephone, godin van de Lente, leeft verborgen onder een sluier van magie als een studente in de sterfelijke wereld. Wanneer ze tijdens een avondje uit de aandacht van Hades trekt, gaat ze ongevraagd een contract aan met de god van de Dood.

'Creëer leven in de onderwereld of raak voor altijd je vrijheid kwijt.'

Maar hoe kan Persephone dit contract ooit inlossen, als alles wat ze aanraakt verwelkt? Hoe kan ze Hades ooit bekoren?

Deze cover van dit eerste deel van de Hades x Persephone serie is adembenemend mooi! Alleen al daarvoor zou je hem in je kast willen.

Maar ook het verhaal van Hades en Persephone spreekt tot de verbeelding. De oude mythe werd in een modern jasje gestoken. Het resultaat is mythisch verhaal anno 2024. Hades wordt hierin voorgesteld als een knappe, wellustige god. Terwijl Persephone mij dan weer aan een ondeugende, rebellerende studente deed denken.

Op luchtige, en duidelijke manier wordt je meegenomen in het verhaal van de twee goden. Waar ik in het begin nog een beetje twijfels had, wist het verhaal me langzaamaan steeds meer en meer te betoveren.

A touch of darkness is een typische enemies to lovers trope. Spannende plottwists, pikante paragrafen  en allerlei mythische wezens maken van dit boek een heerlijk wegdromen naar de onderwereld.

Respect kan een imperium bouwen. Vertrouwen kan dat onverbrekelijk maken. Liefde kan zorgen dat het voor altijd duurt.

Specificaties

Uitgever: Zomer&Keuning

Prijs: Hardback €25,00 E-book €9,99

Publicatiedatum: 26 juli 2023

Aantal pagina's: 386

ISBN: 9789020550634

Met dank aan Uitgeverij Zomer&Keuning voor het recensie exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.