Kinderboeken

Stinkhond krijgt dankzij een boevenbende een grote koffer geld in poten. Al snel ontdekt Stinkhond dat geld alle deuren opent, zelfs voor stinkhonden! Maar wat wanneer Stinkhonds snuit alleen nog maar op poen is gericht? En hij al zijn goede vrienden vergeten lijkt te zijn? Zal Stinkhond tijdig zijn hart weten te volgen?

Cato wilde graag raar gevonden worden. Raar zijn was iets wat meer mensen zouden moeten willen, vond ze. Raar zijn had een veel te slechte naam. En als je openlijk raar durfde te zijn, had ze gemerkt, dan was je onschendbaar.

Goudsbloem Hemelse Neusvleugels is absoluut geen gewone eenhoorn, en dat weet ze. Ze vindt zichzelf superknap en geweldig, wat leidt tot hilarische situaties tussen Evi en haar eenhoorn.

Een koningspaar heeft twee kinderen, een kleine houten robot en een betoverde boomstam prinses. Wanneer de prinses slaapt, verandert ze in een gewone boomstam en kan ze alleen gewekt worden met een toverspreuk. Op een dag wordt de kleine houten robot wakker en is zijn zusje de boomstam prinses verdwenen. Hij begint een zoektocht naar de boomstam...