Lotte van den Noort

Lotte van den Noort gaf onder eigen beheer haar boek Bloedjuweel opnieuw uit in een prachtige limited edition hardcover. Ik had het geluk om één van de 200 exclusieve exemplaren te pakken te krijgen! Joehoe! De limited editions zijn helaas al een tijdje uitverkocht, maar je kan Bloedjuweel nog steeds vinden als paperback.

New Orleans, 1930. Een grote kloof tussen de rijke en arme inwoners van de stad zorgt voor veel spanning. De wees Abbigail Barlow heeft zich noodgedwongen aangesloten bij de verzetsgroep Monte Carlo, die bestaat uit de laatste strijders voor gelijkheid.

Ik draai me nog één keer om naar mijn ouders en met een kloppend hart pak ik het handvat van mijn koffer vast en loop achter mijn broer aan, naar het onzinkbare schip dat haar eerste officiële reis gaat maken. De ironie.