a Touch of Malice- Scarlett St. Clair

06-05-2024

Fantasy

Hades x Persephone #3

'Niemand houdt ons bij elkaar weg. De Fates niet, je moeder niet en Zeus niet.'

De verloving tussen Persephone en Hades zorgt voor de nodige opschudding. Persephones moeder, Demeter is niet akkoord met deze wending en roept een sneeuwstorm af over gans Nieuw- Griekenland. Terwijl de stervelingen lijden onder de koude, sterven door ongelukken en hun woede jegens de Goden alleen maar aangeflakkerd wordt, is er ook nog een bende die het op de Goden gemunt heeft. Zal door al deze chaos het huwelijk van Hades en Persephone wel een kans krijgen? Of is het al verloren voor het begonnen is?

Wat er ook gebeurd in de Onderwereld en Bovenwereld, één ding is onvermijdelijk. Een oorlog.

'Ik zal tempels bouwen ter ere van onze liefde, en ik zal je aanbidden tot het einde van de wereld.  Er is niets wat ik niet voor je zou opofferen.'

A Touch of Malice is alweer het derde deel van de Hades x Persephone serie en is niet alleenstaand te lezen.

In dit derde deel wordt je als lezer meegesleept van de liefde tussen Hades en Persephone, naar de chaos die Demeter aanricht en de turbulente pogingen tot magie van Persephone. A Touch of Malice zit bomvol wendingen, spanning en raadselachtige gebeurtenissen. Het is onmogelijk om niet geboeid te blijven door deze onwerkelijke wereld vol chaos, verderf en liefde. En van die liefde, daar komen we ook héél erg veel van tegen. De sexy time tussen Hades en Persephone domineert een groot deel van het verhaal. Mij wist het niet te storen, maar meer dan dit hoefde dan ook weer niet.

In dit derde deel wist God Hermes mijn hart nog meer te stelen als voorheen. Zijn grappige uitspraken in combinatie met zijn bijzondere kledingstijl (een kruippakje!!!) toverde meermaals een glimlach op mijn gezicht.

De laatste hoofdstukken van a Touch of Malice zorgden voor de nodige afgebeten nagels. De laatste zinnen daarentegen, zorgden voor een (in gedachten) schreeuw van onmacht. Nooooooo!

A touch of malice is een verhaal vol spanning, Griekse mythologie, erotiek, macht en rechtvaardigheid.

'Ik ben het begin en het einde van werelden.'

Specificaties

Uitgever: Zomer & Keuning

Prijs: Hardback €25,00 E-book €9,99

Publicatiedatum: 25 maart 2024

Aantal pagina's: 464

ISBN: 9789020550696

Met dank aan Uitgeverij Zomer & Keuning voor het recensie exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.