Als je wint- Gaby Rasters

06-11-2023

Roman

Ik zou de wereld geven om nog een keer kerst met mama te vieren.
Mama was kerst.

Na het bedrog van haar vriendje Vince en het verliezen van haar werk, zit Tess helemaal in zak en as. Zonder de steun van haar moeder, die enkele jaren geleden overleed, dreigt ze weg te zakken in een zwart gat. Gelukkig kan ze rekenen op haar neef Justin, die steeds een warme knuffel voor haar over heeft. Maar wanneer Tess een groot bedrag wint en het geluk eindelijk aan haar kant lijkt te staan, wordt alles alleen maar gecompliceerder. Haar 'echte' vader staat plots bij haar op de stoep en haar ex-vriendje Vince heeft enorm spijt van zijn daden. Maar wat als van dat alles maar iets klopt? Wat betekent dat dan voor haar relatie met haar neef Justin, die ineens haar neef niet meer is? En wie was dan de man die haar opvoedde?

Tess ondervindt aan der lijve dat geld niet gelukkig maakt. Maar wat, of eerder wie maakt haar dan wel gelukkig?

Als je wint is mijn allereerste Gaby Rasters, en wat is die me goed bevallen!

Hoofdpersonage Tess is gewoonweg een prachtpersoon. Ondanks dat ze best wel wat naïef is, en in ieder mens het goede ziet, is het bewonderenswaardig hoe ze overal liefde in het rond weet te strooien.

Tess is ook absoluut de reden dat het verhaal leest als een trein. Je wordt van begin af aan ondergedompeld in een warm, cosy verhaal. Meeslepend, hartverwarmend, liefdevol, levendig, ontroerend en dit allemaal met een stevig tikkeltje kerstgevoel. Dat is alleen maar genieten!

Als je wint is een warm, kerstig verhaal over vriendschap, liefde, loslaten, verlies en heruitgevonden geluk.

Ik leef voor kerst, hij leeft voor een goede kerstbonus op zijn rekening.

Specificaties

Uitgever: VBKLab

Prijs: Paperback €19,99 E-book €9,99

Publicatiedatum: 29 september 2023

Aantal pagina's: 302

ISBN: 9789032520465

Met dank aan Uitgeverij VBKLab voor het recensie exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.