Beauchamp Hall- Danielle Steel

16-01-2023

Roman

De 38-jarige Winona Farmington lijkt wel vastgeroest te zijn in het kleine stadje Beecher. Haar relatie met Rob kabbelt langzaam verder en ook in haar baan blijft ze op haar honger zitten. Wanneer ze de historische tv-serie Beauchamp Hall ontdekt, geeft haar dat de aanzet om haar leven onder de loep te nemen. Als Winona's leven dan ook nog op bruuske wijze op zijn kop wordt gezet, besluit ze halsoverkop af te reizen naar Engeland, naar de set van Beauchamp Hall, een beslissing die haar leven zal veranderen.

Danielle Steel leverde met Beauchamp Hall wederom een fijne roman af. Zoals ik gewend ben van Danielle Steel is ook deze roman weer erg vlot geschreven. Het verhaal gaat erg snel vooruit, waardoor het jammer genoeg wat oppervlakkig blijft. Anderzijds laat deze schrijfstijl je door het verhaal heen vliegen. Beauchamp Hall zit erg leuk in elkaar, en ik ben er zeker van dat ieder van ons zich ooit al wel eens in een fijne tv-serie verplaatst heeft.

Beauchamp Hall is een fijn, ontspannend, aangenaam verhaal dat ideaal is om even je verstand op nul te zetten en te verdwijnen in het kasteel van Beauchamp Hall.


Specificaties

Uitgever: Luitingh- Sijthoff

Prijs: Paperback €21,99 E-book €12,99 Luisterboek €14,99

Publicatiedatum: 15 november 2022

Aantal pagina's: 304

ISBN: 9789021032269

Met dank aan Uitgeverij Luitingh- Sijthoff voor het recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.