De affaire- Danielle Steel

05-02-2024

Roman

Wat er ook gebeurde, je had geen andere keus dan je erdoorheen te slaan.

Wanneer Rose McCarthy op de redactie het gerucht hoort over haar schoonzoon Nicholas die zijn vrouw bedriegt met een beroemde actrice, neemt ze onmiddellijk de telefoon om Nadia -de bedrogen vrouw in kwestie- te bellen. Nadia is nog steeds over haar toeren nadat ze foto's van haar man met zijn nieuwe vlam op internet zag voorbijkomen.

Vernederd en vastberaden keert Nadia zich volledig tegen Nicholas. Maar wat met hun twee dochtertjes? Kunnen Nadia en Nicholas nog even de schone schijn ophouden?

Nadia gaat door een hel. Maar hoe dieper Nadia zinkt, hoe meer haar drie zussen en haar moeder haar uit dat ongelooflijke diepe zwarte gat trekken. Maar wanneer er belangrijke beslissingen moeten gemaakt worden, is er maar één iemand waar Nadia echt kan op vertrouwen. Zichzelf.

Ik las eerder al verscheidene boeken van Danielle Steel maar De affaire is van een veel minder niveau dan ik van haar gewend ben.

Ondanks de titel een sappig verhaal met wat gezonde spanning doet vermoeden, is er hier amper iets van terug te vinden. Personages komen beurtelings aan bod en lijken elk wel een soort 'voorstelrondje' te krijgen, ook worden er tot vervelens toe onnodig vaak gedachten en situaties herhaald.

Ik zat vaak op het randje te balanceren om het boek niet uit te lezen, maar toch won de nieuwsgierigheid het om te weten hoe de relatie tussen Nicholas en Nadia verder ging verlopen.

Jammer maar helaas, teleurgesteld in deze van Danielle Steel. Gelukkig heeft ze nog vele andere verhalen die het lezen wel dubbel en dik waard zijn.

Specificaties

Uitgever: Luitingh- Sijthoff

Prijs: Paperback €21,99 E-book €9,99 Luisterboek €14,99

Publicatiedatum: 18 juli 2023

Aantal pagina's: 352

ISBN: 9789024598984

Met dank aan Uitgeverij Luitingh- Sijthoff voor het recensie exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.