De bloesemboom vol dromen- Holly Martin

04-12-2023

Roman

Wishing Wood #1

De weg naar ware liefde is niet zonder hobbels of bochten. Je zult altijd complicaties en obstakels tegenkomen.

Twee maanden na een wilde nacht met een woest aantrekkelijke boom van een kerel blijkt Indigo zwanger te zijn. Zonder huis, baan of vriend heeft Indigo niets te verliezen en ze besluit om de vader van haar kind op te zoeken. Maar wanneer ze aankomt op Wishing Wood, het resort dat River runt, herkent hij Indigo niet. Met lood in de schoenen durft Indigo niets te vertellen, maar krijgt wel een mooie baan aangeboden op het resort. Naarmate de dagen vorderen, groeien de twijfels bij zowel River als Indigo. Maar wanneer durft Indigo eindelijk de waarheid te vertellen? En wanneer ziet River eindelijk in wie Indigo is?

De bloesemboom vol dromen is het eerste deel van de Wishing Wood- serie.

Holly Martin neemt je mee naar een magische plek. Wie wil er nu niet in zo'n sprookjesachtige boomhut logeren? Laat staan, wonen?! Met Indigo en River creëerde Holly Martin twee liefdevolle, hartelijke en eerlijke personages. Personages die je onmiddellijk een warm gevoel geven bij het lezen van De bloesemboom vol dromen. Een hartverwarmend, maar ook heel erg grappig verhaal. De vijfjarige Tierra, wist mijn hart te veroveren met haar heerlijke ongefilterde vragen en anekdotes.

De bloesemboom vol dromen is een heerlijk feelgood verhaal dat zich afspeelt op een toverachtige achtergrond. Voor lezers van Christie Barlow en Jenny Colgan.


Specificaties

Uitgever: Zomer & Keuning

Prijs: Paperback €16,99 E-book €9,99 Luisterboek €14,99

Publicatiedatum: 31 mei 2023

Aantal pagina's: 288

ISBN: 9789020551709