De halve maan- Mary Beth Keane

09-10-2023

Roman

Malcolm en Jess leken altijd al 'meant to be'. Maar wanneer Malcolms café op een faillissement afstevent, en Jess voorgoed haar kinderwens moet opbergen is er heel wat dat tussen hun in komt te staan. Hoe zijn ze in al die jaren zo verschillend kunnen worden? Wanneer er een sneeuwstorm de ganse stad platlegt, lijkt alles plots in een stroomversnelling te komen. Levensvragen komen aan de oppervlakte drijven, is dit wel het leven waar ze ooit van droomden?

De halve maan neemt je mee in het gezamenlijke leven van Malcolm en Jess. Beide perspectieven komen beurtelings aan bod, met afwisselende sprongen tussen het verleden en heden. Je krijgt een duidelijk beeld van hoe de liefde tussen Malcolm en Jess begon, maar ook waar het zaadje van de huwelijkscrisis geplant werd.

Mary Beth Keane weet je als lezer mee te slepen in de crisis tussen Malcolm en Jess. Op beeldende en emotionele manier laat ze je meevoelen hoe bepaalde keuzes en gebeurtenissen de toekomst van het koppel bepaalde. Hoe verschillende dromen nefast kunnen zijn voor een relatie en waarom eerlijkheid steeds voorop hoort te staan. Hoort ware liefde steeds alles te overwinnen of is het gras echt soms groener aan andere kant?

De halve maan is een verhaal over keuzes maken, vasthouden, loslaten, aanvaarden, spijt, vergeving, liefde en twijfels. Een verhaal over liefde, en hoe deze in leven te houden.

Specificaties

Uitgever: Signatuur Uitgevers

Prijs: Paperback €25,99 E-book €14,99

Publicatiedatum: 20 juni 2023

Aantal pagina's: 384

ISBN: 9789056727376

Met dank aan Uitgeverij Signatuur voor het recensie exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.