De kerstboom vol wensen- Holly Martin

19-12-2023

Feelgood

Wishing Wood #3

Het feit dat ze haar kerst op een betoverende plek zoals deze zou doorbrengen, bracht meteen een glimlach op haar gezicht. Het maakte haar niet uit dat ze alleen zou zijn, want haar kerst op Wishing Wood werd ongetwijfeld magisch.

Evergreen Winter is de kerstvrouw van dienst deze kerstperiode op Wishing Wood. Heath wordt prompt tot kerstman gekroond, en een nieuw kerstkoppeltje is geboren, bij wijze van spreken dan toch. Want de muur die Evergreen rond zich bouwde is haast onoverbrugbaar. Toch lijkt Heath elke keer een beetje dichter bij Evergreen te kunnen komen. Maar wanneer de vonk tussen de twee in een echt vuur dreigt te veranderen, vlucht Evergreen weg. Wie zou er nu ooit oprecht van haar kunnen houden?

Zal het Heath lukken om Evergreen te overtuigen van zijn onvoorwaardelijke liefde?

Welkom terug op Wishing Wood! Het derde en tevens laatste deel van deze serie. Dit vind ik zo jammer!

Oorspronkelijk zijn de drie verhalen van de serie alleenstaand te lezen, maar mijn voorkeur is toch om ze mooi in volgorde te beleven.

Deze keer werd er een nieuw personage in Wishing Wood geïntroduceerd. Evergreen is misschien nieuw, maar wat hoort ze mooi thuis in de Wishing Wood familie. Door haar warmte en liefdevolle karakter past ze mooi in het plaatje.

Holly Martin schreef wederom een fijn, luchtig en vlot verhaal. Bomvol kleffe romantiek, aangename voorspelbaarheid en hartverwarmende situaties op de achtergrond van een feeëriek boomhutten resort. What's not to love?

Hij woonde blijkbaar al zo lang in dit feeënbos dat hij dacht dat hij een of andere tovenaar was die al haar wensen in vervulling kon brengen. Maar wat zou er gebeuren als de betovering uitgewerkt was? Raakte ze dan alles kwijt?

Specificaties

Uitgever: Z&K

Prijs: Paperback €16,99 E-book €9,99

Publicatiedatum: 18 oktober 2023

Aantal pagina's: 288

ISBN: 9789020551778

Met dank aan Uitgeverij Z&K voor het recensie exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.