De weg naar elkaar- Lucy Diamond

18-12-2023

Roman

Dit had geen van de kenmerken van een willekeurige ontmoeting. Ze twijfelde er geen moment aan dat vanavond het begin van iets moois was.

Een onenightstand in Lara's jonge jaren bracht haar onverwacht een pracht van een dochter. Nu Eliza achttien wordt wil ze eindelijk wel eens wat meer weten over haar vader. Maar Eliza's vader Ben, weet niet van haar bestaan af. Ondanks de connectie die Lara die nacht met Ben voelde, zagen ze elkaar nooit meer terug.

Moeder en dochter gaan op zoek naar Ben, een zoektocht die moeder en dochter dichter naar elkaar toe brengt, maar tegelijkertijd ook onverwacht afstand creëert. Zal het vinden van Ben al hun issues oplossen of zullen er steeds meer nieuwe hobbels op hun weg komen?

Lucy Diamond schreef met De weg naar elkaar een vlot en aangenaam verhaal, waardoor je al snel meegesleept wordt in de zoektocht van Lara en Eliza. Maar De weg naar elkaar is veel meer dan alleen maar een zoektocht. Het is een verhaal over nieuwe kansen, het overwinnen van tal van misverstanden en het geloven in ware liefde. Ondanks het verhaal wat voorspelbaar was, werd ik toch ook weer enkele keren aangenaam verrast.

Lucy Diamonds beeldende, en warme schrijfstijl geeft de lezer een fijn en warm gevoel. Het ideale verhaal om eventjes je verstand uit te zetten en te genieten.

Specificaties

Uitgever: Xander

Prijs: Paperback €21,99 E-book €9,99

Publicatiedatum: 26 juni 2023

Aantal pagina's: 400

ISBN: 9789401619806

Met dank aan Xander Uitgevers voor het recensie exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.