Deze zomer wordt écht anders- Carley Fortune

18-05-2024

Feelgood

Een aantal van mijn gelukkigste herinneringen bevinden zich op dit prachtige halvemaanvormige stuk groen land.

Een aantal van mijn grootste fouten ook.

Maar die ga ik niet herhalen. Deze keer niet. Deze zomer wordt voor de verandering anders.

Lucy Ashby heeft al vijf jaar lang het allergrootste geheim voor haar beste vriendin Bridget.

Ze belandde vijf zomers geleden, totaal onverwacht en totaal niet de bedoeling bij Bridgets broer in bed. Sindsdien lijkt de aantrekkingskracht tussen Lucy en Felix elke zomervakantie groter te worden en steeds weer onmogelijk te weerstaan.

Maar deze zomer, deze zomer wordt het écht anders.

Bridget gaat trouwen en verkeerd in een noodsituatie. Lucy laat alles uit handen vallen om haar beste vriendin bij te staan in deze mysterieuze crisis. Maar Lucy is niet de enige troostende schouder in de buurt…Zal het Lucy en Felix lukken om zich alleen maar om Bridget te bekommeren? Of wordt het deze zomer toch niet zo anders…

We waren vreemden die hadden gedaan alsof ze geliefden waren die elkaar na lange tijd hadden teruggevonden.

Met Deze zomer wordt het écht anders schreef Carley Fortune weer een heerlijke feelgood om bij weg te dromen!

Heden, afgewisseld met verleden geven een mooi compleet beeld van het verhaal en laten je de romance tussen Lucy en Felix vanaf het prille begin meebeleven. Bridget, Lucy en Felix zijn één voor één gedetailleerd uitgewerkte personages die echt en hartverwarmend overkomen. De personages zijn echt feelgood op zijn best, toch ging Carley Fortune ook wel wat dieper dan dat. Onder al die lachende gezichten voel je duidelijk onzekerheid en onrust, wat het verhaal alleen maar meer dat extraatje geeft.

De plaatsbeschrijving van Prince Edward Island bracht me al helemaal aan het dromen. Ik zag mezelf al helemaal aan de strandbar oester slurpen. En geloof mij, ik lust absoluut geen oesters. Dus dit kan als inleving best wel tellen.

Ik heb heerlijk genoten van Deze zomer wordt écht anders. Een vlot, meeslepend en hartverwarmend verhaal doorspekt met grappig uitspraken, tal van knetterende vonken en een stevige onverwachte wending. Een verhaal over dromen, angst, onzekerheid, vriendschap, vertrouwen en bovenal over jezelf terugvinden. Een verhaal dat je van begin tot einde een warm gevoel geeft en je laat geloven in hetgeen dat zo moet zijn.

'Leef je leven voor jezelf, en voor niemand anders.'

Specificaties

Uitgever: Best of YA

Prijs: Paperback €15,00 E-book €7,99

Publicatiedatum: 7 mei 2024

Aantal pagina's: 336

ISBN: 9789000392711

Met dank aan Uitgeverij Best of YA voor het recensie exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.