Royal - Danielle Steel

16-04-2022
Roman

In Royal gaan we terug in de tijd, Engeland 1943. Door de felle bombardementen op Londen beslist de Koninklijke familie om hun jongste dochter Charlotte in het geheim onder te brengen op het platteland. Ondanks ze tegen haar zin wordt weggestuurd, groeit er al snel een sterke band tussen haar en de zoon van haar beschermheer. Charlotte en Henry genieten met volle teugen van elkaars gezelschap, want de tijd tikt, nog maar enkele maanden en Henry moet in legerdienst. Terwijl het verliefde koppeltje elkaar constant opzoekt, blijft Lucy, een meisje dat ook onder toezicht staat van de beschermheer, jaloers achter. Ze is zelf immers dolverliefd op Henry, maar die ziet haar amper staan...

Ik las met Royal mijn allereerste boek van Danielle Steel en ik moet toegeven dat die mij best bevallen is. Danielle Steel schrijft onomwonden en duidelijk, wat maakt dat je al heel snel mee bent in het verhaal. Geen ingewikkelde anekdotes, maar eenvoudig recht door zee. In het begin vond ik het wel jammer dat het verhaal zo snel vorderde. Er gebeurd enorm veel op enkele pagina's, dit neemt gelukkig wel wat af doorheen de rest van het verhaal. Een fijn verhaal om simpelweg van te genieten.


Specificaties

Uitgever: Luitingh- Sijthoff

Prijs: Paperback €21,99 E-book €9,99

Publicatiedatum: maart 2022

Aantal pagina's: 288

ISBN: 9789024598946

Met dank aan Uitgeverij Luitingh- Sijthoff voor het bezorgen van een recensie- exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.