Ik zal je nooit meer - Tatjana Almuli

25-04-2022

Roman

Autobiografisch

Als Tatjana zestien is overlijdt haar moeder. Haar vader is niet meer in beeld en haar stiefvader trekt zijn handen van Tatjana af. Al snel gaat ze van pleeggezin naar pleeggezin...tot ze achttien is en op eigen benen mag staan. Ondertussen is Tatjana 28 jaar oud en heeft haar leven redelijk op de rails, maar rouwen om haar verloren moeder heeft ze nog steeds niet gedaan. Ze komt op een punt in haar leven dat ze haar verdriet en nieuwsgierigheid om haar moeder niet meer uit de weg kan gaan. Ze besluit op zoek te gaan naar wie haar moeder werkelijk was, en waarom ze bepaalde beslissingen heeft genomen in haar leven. Doorheen haar zoektocht komt Tatjana de muur tegen die ze al die jaren rond zichzelf onbewust heeft opgetrokken en waar het nu hoog tijd voor wordt om deze neer te halen.

Mijn eerste boek van Tatjana Almuli, en wat voor eentje. Tatjana Almuli laat je meekijken in het diepste van haar hart en stelt zich in haar verhaal enorm kwetsbaar op. Ze gaat geen situaties of gevoelens uit de weg maar gooit het er allemaal uit. Alleen maar respect voor deze dame. Het verhaal neemt je onmiddellijk mee, en laat je de gevoelens van Tatjana moeiteloos meebeleven. Een verhaal zo puur, eerlijk, intens, diep en kwetsbaar. Een verhaal over een ongelooflijk sterke vrouw, die prachtig is vanbinnen en vanbuiten! Een verhaal dat iedereen moet gelezen hebben.


Specificaties

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

Prijs: Paperback €21,50 E-book €10,99 Luisterboek €12,99

Publicatiedatum: 25 januari 2022

Aantal pagina's: 255

ISBN: 9789038809281

Met dank aan Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar voor het bezorgen van een recensie- exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.