Het kattencafé - Charlie Jonas

30-04-2022
Feelgood

Toen ik de cover van Het kattencafé voor het eerst zag, was ik onmiddellijk verliefd! Van de cover alleen al wordt je instant vrolijk, op en top feelgood!

Maar ook het verhaal was zeker niet mis.

Susann, die al enkele jaren weduwe is besluit om op drieënzeventigjarige leeftijd nog een laatste reis te maken naar het eiland Ischia in Italië, een eiland dat bruist van herinneringen van haar en haar overleden man. Maar waar kan haar oogappeltje kat Mimi dan naartoe?

Leonie krijgt Mimi op logement, maar er is slechts één klein probleempje. Leonie weet werkelijk niets van katten af, en wanneer blijkt dat Mimi het helemaal niet kan vinden met Leonie, roept Leonie de hulp in van haar beste vriendin Maxie.

Maxie opende nog maar net een boekencafé met heerlijk zelfgebakken taarten en als specialiteit kaneelbroodjes. Maar heeft Maxie dan een oplossing voor het kattenprobleem van Leonie?

Het kattencafé is een relaas waarbij dat alle personages samenkomen in één verhaal. Het boek leest lekker weg en kan zeker een lach op ieders gezicht toveren, het is immers doorspekt met heerlijke humor. Soms kan het verhaal wat voorspelbaar zijn, maar dat stoorde mij geheel niet. Het kattencafé komt hier makkelijk mee weg. Wat een leuk extraatje is, zijn de heerlijke recepten die achteraan in het boek te vinden zijn. Voor de foto probeerde ik alvast de verrukkelijke kaneelbroodjes uit!

Het is een verhaal om lekker bij te gaan zitten, verstand op nul en honderd procent van te genieten.


Specificaties

Uitgever: AW Bruna

Prijs: Paperback €17,99 E-book €9,99 Luisterboek €13,99

Publicatiedatum: maart 2022

Aantal pagina's: 304

ISBN: 9789400514652

Met dank aan Uitgeverij AW Bruna voor het bezorgen van een recensie- exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.