Astronaut - Tomias Keno

03-07-2022

Roman

Wanneer Angela op een nacht een vreemde man op haar oprit aantreft, slaat de paniek haar om het hart. Ze weegt al de opties tegen elkaar af en besluit dan toch met een klein hartje en een schep de man te confronteren. Voor ze het goed en wel beseft, landt de schep op het hoofd van de onbekende man. Een bewusteloze man, zonder hartslag met een gapende hoofdwond op haar oprit. Volledig in paniek besluit ze de man te verbergen in haar huis.

In de ochtend vindt Angela de man levend en wel aan haar eettafel. Vragen die ze hem stelt worden straal genegeerd, het enige waar de onbekende man zich mee bezighoudt is sterrenstelsels tekenen.

Wie is deze onbekende man? Samen met haar zoon Rocko gaat Angela op zoek naar antwoorden.

Wat een topdebuut schreef Tomias Keno met Astronaut! Vanaf het prille begin word je meegesleept in het raadselachtige verhaal. De personages van Angela en Rocko zijn mooi uitgewerkt en geven je het gevoel ze werkelijk te kennen. Ondanks dat er weinig wordt prijsgegeven over de onbekende man , slaagt Tomias Keno er toch in om ook dit personage mooi vorm te geven. Astronaut leest heel erg vlot, intrigeert en boeit van begin tot eind. Een zinderend verhaal over de schoonheid van mysterie.


Specificaties

Uitgever: Signatuur

Prijs: Paperback €21,99 E-book €12,99 Luisterboek €13,99

Publicatiedatum: april 2022

Aantal pagina's: 265

ISBN: 9789056726737

Met dank aan Uitgeverij Signatuur voor het recensie- exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.