Het oneeuwige leven van David R. - Pat Craenbroek

11-07-2022

Roman

De 48-jarige David lijkt het allemaal voor elkaar te hebben. Hij is getrouwd met zijn jeugdliefde Lucinda, hij heeft een puberende dochter en is al 25 jaar trouwe verslaggever bij een dagblad. Maar wanneer David denkt een promotie in de wacht te gaan slepen, besluit zijn baas om de samenwerking stop te zetten. Hij wordt ontslagen. Davids wereld zakt in elkaar. Maar hij besluit om niet bij de pakken te blijven zitten en gaat op zoek naar een nieuwe job. Echter, de job waar hij voor wordt aangeworven neemt al snel de vreemdste wendingen aan...David krijgt een onvoorziene grote verantwoordelijkheid, kan hij deze wel aan?

'Is het net niet dat waar het in de echte liefde om gaat? Echt houden van, is dat niet houden van ondánks, in plaats van houden van omdát?'

Deze hardcover van Pat Craenbroek spreekt tot de verbeelding. Je wordt meerderde malen verrast en blijft getriggerd om verder te lezen. Op een bepaald moment in het verhaal werd het mij eventjes te zweverig, maar al snel moest ik mijn mening hierover herzien. De mooie en krachtige manier waarop Pat Craenbroek het tarten van het lot omschrijft komt regelrecht binnen. De korte hoofdstukken zorgen ervoor dat de vaart erin blijft en het verhaal moeilijk weg te leggen is.

Het oneeuwige leven van David R. is een intrigerend verhaal over de kracht van het leven en het onwankelbare lot van de dood.


Specificaties

Uitgever: Houtekiet

Prijs: Hardcover €22,99 E-book €15,99

Publicatiedatum: 19 april 2022

Aantal pagina's: 226

ISBN: 9789089244932

Met dank aan Uitgeverij Houtekiet voor het recensie- exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.