Geluksmomenten - Clare Chambers

27-08-2022

Roman

Londen, 1957

Jean Swinney's leven beperkt zich tot het zorgen voor haar onuitstaanbare moeder en schrijven voor de plaatselijke krant. Op haar 39ste had ze haar leven best wel wat anders voorgesteld. Tot dat de krant een brief krijgt van ene Gretchen Tilbury, een vrouw die beweert dat ze maagdelijk zwanger geworden is. Jean krijgt de opdracht om dit van naderbij te onderzoeken.

Al na Jeans eerste ontmoeting met Gretchen hebben de twee dames een klik, en al snel groeit dit uit tot een fijne vriendschap. Ook de dochter en echtgenoot van Gretchen, Margaret en Howard kunnen het goed met Jean vinden. Misschien wel wat te goed...want tussen Jean en Howard lijkt er al snel wat meer aan de hand. Ondertussen komen er ook steeds meer verontrustende details aan de oppervlakte over de onbevlekte ontvangenis van Gretchen...Kan de timide Jean met deze ongewone situatie omgaan?

Clare Chambers snijdt in Geluksmomenten een intrigerend onderwerp aan, maagdelijke zwangerschap en een verboden liefde. Dit maakt Geluksmomenten een vlot verhaal, met het nodige mysterie, een puzzel die je zelf kan helpen oplossen. Ik hou van de periode waarin het verhaal zich situeert, met de fijne uitwerking die Clare Chambers hier duidelijk hanteert. Ze weet de juiste snaren te raken om je te laten meeleven in de verstikkende leefwereld van Jean en sluit dit af met een verbijsterend einde.


Specificaties

Uitgever: De Fontein

Prijs: Paperback €21,99 E-book €9,99

Publicatiedatum: 30 juni 2022

Aantal pagina's: 320

ISBN: 9789026160288

Met dank aan Uitgeverij De Fontein voor het recensie- exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.