Uit het diepst vanbinnen - Chloë Puyneers

16-09-2022
Poëzie

Ik kwam in contact met Chloë via Instagram. Haar regelmatige posts en verhalen op Instagram over haar aandoening (*Ivemark syndroom) en haar dagelijkse struggles hiermee, intrigeerde mij enorm. Wanneer ik haar boek ontdekte in onze lokale boekhandel, was de beslissing snel genomen. Een dun, fleurig boekje vol geëmotioneerde poëzie gaf mij een kijkje op het moeizame leven van Chloë, dat ze ondanks alles, wil leven tot het uiterste.

Chloë laat je meevoelen wat er in haar diepste binnenste omgaat. Haar dagelijkse angst om wat de dag gaat brengen, de moeizame aanvaarding van haar beperking en het onbegrip van de buitenwereld. Dit zijn maar enkele dingen die Chloë in Uit het diepst vanbinnen aankaart. Ze gaat geen onderwerp uit de weg. Ondanks haar onmacht naar haar beperking toe, die haar heel erg boos maakt, is Chloë een enorme vechter. Ze toont zich een doorzetter, een moedige vrouw die naast haar beperking ook nog gewoon een jonge vrouw is die wil leven. Ze is veel meer dan alleen maar het Ivemark syndroom, ze is Chloë.

Bedankt om het Uit het diepst vanbinnen met ons te delen.


*Syndroom waarbij de milt afwezig is en er aangeboren hartgebreken bestaan en de organen in spiegelbeeld in het lichaam liggen. Het hart ligt dus rechts van het midden in plaats van links van het midden.

Specificaties

Uitgever: Onder eigen beheer

Prijs: Paperback €14,75

Publicatiedatum: 18 mei 2022

Aantal pagina's: 146

ISBN: 9789403652122