Laat liefde niet wachten

07-11-2022

Drie winterse verhalen

Een onvergetelijke Kerst - Melissa Tagg

Een onvergetelijke Kerst - Melissa Tagg

Schrijfster Maren Grant heeft een instant crush op haar covermodel Colin, van haar eigen boek. Hij nodigt haar uit om bij hem op de boerderij te komen schrijven, wanneer ze daar zin in heeft. Eens daar aangekomen is Colin nergens te bespeuren. Maar gelukkig is er iemand anders die zich over haar ontfermt...

Melissa Tagg verraste mij aangenaam met dit heerlijk, hartverwarmend winterverhaal. Meeslepend, romantisch en op en top Kerst. Heerlijk genoten!


Een duwtje in de rug - Courtney Walsh

Hayes en Prudence zijn al jaren beste vrienden. Wanneer Hayes een geheim van zijn tante ontdekt en een opdracht krijgt om te volbrengen, trommelt hij Prudence op om hem te helpen. De opdracht brengt Hayes en Prudence dichter bij elkaar, maar hangt er ook liefde in de lucht?

Een duwtje in de rug van Courney Walsh zorgt voor een instant kerstgevoel. Het verhaal leest vlot en is romantisch zonder al te klef te worden. Toch was het voor mij wat eentonig en oppervlakkig, ik miste wat extra spanning en pit.


Een buitengewoon geschenk - Deborah Raney

Wanneer de school sluit, staan docenten Caleb en Rachel onherroepelijk op straat. De uitgelezen kans om hun dromen te verwezenlijken. Samen brainstormen ze over de toekomst. Caleb droomt ervan om personal trainer te worden,terwijl Rachel mijmert om pianolessen te geven. Tijdens hun gesprekjes groeien ze al snel naar elkaar toe. Ze steunen elkaar onvoorwaardelijk, tot er toch een lastig puntje op hun roze wolk verschijnt.

Een buitengewoon geschenk draait vooral om het personage Rachel. Caleb blijft wat meer op de achtergrond. Het verhaal leest erg vlot en fijn. Toch is verhaal zelf erg voorspelbaar en miste ik de winterse sfeer.

Specificaties

Uitgever: Kokboekencentrum

Prijs: Paperback €20,00

Publicatiedatum: 6 oktober 2022

Aantal pagina's: 400

ISBN: 9789029733755

Met dank aan Uitgeverij Kokboekencentrum voor het recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.