Hotel Happiness - Floortje Sanders

21-11-2022

Roman

Feelgood

Lana en haar vriend Julien gaan door een moeilijke periode in relatie. Maar wat Lana zeker niet had verwacht, is dat Julien zou vreemdgaan. Wanneer ze Juliens slippertje met zijn stagiaire Cathérine ontdekt, vertrekt ze holderdebolder uit haar boerderij in het Franse Annecy en neemt ze de trein naar Amsterdam. Daar kan ze aan de slag als receptioniste bij Hotel Happiness. Al snel kan ze haar gedachten verzetten met haar goedlachse, excentrieke collega's. Maar ook Omar, een heel erg knappe gast uit het hotel lijkt wel een zwak voor Lana te hebben. Gaat Lana hierin mee of is haar hart nog altijd verpand aan haar geliefde Julien?

Ondertussen is Julien in alle staten dat Lana verdwenen is. Hij besluit op zoek te gaan naar Lana, maar dan lijkt alles nog meer fout te lopen dan dat het al was...

Zeg nu zelf, de cover alleen al laat je verliefd worden op dit boek! Floortje Sanders schreef met Hotel Happiness haar debuut en tevens het eerste deel van een tweedelige feelgoodserie.

Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Lana, Julien en Cathérine, waarbij deze laatste wordt neergezet als een echte slechterik. Heerlijk hoe dit perfect past in het verhaal. Van in het begin wordt je nieuwsgierigheid al gewekt naar hoe het verhaal verder gaat verlopen en wordt je telkens verleid om verder te lezen. Toch is het verhaal allesbehalve voorspelbaar en wordt er slechts beetje bij beetje meer van het verhaal gelost. Floortje Sanders zorgt voor een mooie en complete omschrijving van Amsterdam, waardoor je een goed beeld krijgt van de omgeving waar het verhaal zich afspeelt.

Hotel Happiness lees aangenaam en vlot en is een hartverwarmend, ontroerend verhaal over de kracht van samen zijn.


Specificaties

Uitgever: Luitingh- Sijthoff

Prijs: Paperback €19,99 E-book €12,99

Publicatiedatum: 20 oktober 2022

Aantal pagina's: 352

ISBN: 9789021030340

Met dank aan Uitgeverij Luitingh- Sijthoff voor het recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.