Het begint met de geur van sneeuw - Kelly Moran

20-12-2022

Roman

Deel zes in de Redwoord Ridge- serie

'Toast. Zodra het geroosterd is, kun je dat niet meer ongedaan maken. Je kunt het niet meer terugveranderen in ongeroosterd brood. Het is gedaan. Zo is ook de liefde, als toast.'

Marie is al achtien jaar trotste burgemeester van Redwood, een pittoresk stadje in de bergen van Oregon. Samen met haar twee zussen vormt ze de Dragonders, een bijnaam die ze kregen van de inwoners. De Dragonders hebben nogal de neiging om zich flink te bemoeien met andere hun liefdesleven. Maar eerlijk is eerlijk, hun koppelpogingen leiden meestal tot mooie liefdesverhalen. Alleen Maries liefdesverhaal kan nog wel een serieuze upgrade gebruiken.

Wanneer Maries oude liefde Preston, zich na vijfentwintig jaar terug wil settelen in Redwood, besluiten de inwoners van het stadje zelf eens voor Dragonders te spelen. Zullen zij net zo succesvol zijn als Marie?

Ik begon in dit zesde deel van de Redwood Ridge- serie zonder ook maar één ander deel gelezen te hebben. Beetje bang om te verdwalen in het verhaal, maar dit was nergens voor nodig. Het begint met de geur van sneeuw is perfect alleenstaand te lezen.

Het dunne boekje (128 pagina's) wordt afwisselend verteld vanuit het perspectief van Marie en Preston. Leuk detail, elk hoofdstuk is telkens een dagje korter bij Kerstmis, waardoor je de kerstsfeer gezellig voelt opbouwen. Al bij al is Het begint met de geur van sneeuw redelijk voorspelbaar, maar de hoge meligheidsfactor maakt dit helemaal goed. Verstand op nul en heerlijk genieten.

Leuk, romantisch en op en top kerst, aangevuld met ware liefde, dat kan alleen maar een topcombo zijn.

'Dat doe ik, Poolster.' Vijfentwintig jaar geleden sinds ze dat koosnaampje had gehoord, sinds dat diepe, rauwe timbre haar oren was binnengedrongen, maar ze herinnerde het zich met elke vezel van haar lichaam. O, ze zou het nooit vergeten.'

Specificaties

Uitgever: A.W.Bruna

Prijs: Paperback €12,99 E-book €9,99 Luisterboek €11,99

Publicatiedatum: 26 oktober 2022

Aantal pagina's: 128

ISBN: 9789400515390

Met dank aan Standaard Uitgeverij/A.W.Bruna voor het recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.