Welkom in Love Heart Lane - Christie Barlow

20-12-2022

Feelgood

Deel één van de Love Heart Lane- serie

'Heartcross zal altijd je thuis blijven.'

Acht jaar geleden vluchtte Felicity Simons met een gebroken hart weg uit haar geboortedorp Heartcross in de Schotse Hooglanden en zocht het spannende leven op in Londen. Maar na het overlijden van haar oma, besluit ze een tijdje terug te keren naar huis en de confrontatie aan te gaan met haar pijnlijke herinneringen. Haar vroegere vrienden ontvangen haar met open armen, maar tussen haar en haar vroegere geliefde Fergus lijkt een hoge muur te staan. Wanneer Felicity's terugkeer naar Londen naderbij komt, neemt het lot het over. De enige weg naar Heartcross, de eeuwenoude brug, wordt door noodweer weggespoeld en er zit voor Felicity niets anders op dan langer in het dorp te blijven. Maar wat ze niet weet, is dat Heartcross haar harder nodig heeft dan ze ooit gedacht had.

Het boek valt onmiddellijk op door de vrolijke kleurtjes, maar ook door het leuke detail van de afgeronde hoeken, ik ben fan! Minder kans op van die kleine omgeplooide hoekjes.

Het verhaal speelt zich af op mijn favoriete plaats op aarde, de Schotse Hooglanden en Christie Barlow slaat er wonderwel goed in om deze idyllische plaats te omschrijven. Ze zorgt ervoor dat de rust en natuur die de Schotse Hooglanden typeert overgebracht worden en laat je verlangen naar een vakantie in Heartcross.

Welkom thuis in Love Heart Lane leest vlot en geeft je een hartverwarmend gevoel van saamhorigheid. Het belang van een gemeenschap, vriendschap en je thuis voelen staat hierin centraal. Maar ook de warmte van een ware liefde kan niet ontbreken. Nu kan ik alleen nog maar verlangen naar het tweede deel van deze serie, ik kan haast niet wachten.


Specificaties

Uitgever: Luitingh-Sijthoff

Prijs: Paperback €19,99 E-book €4,99 Luisterboek €14,99

Publicatiedatum: 10 maart 2022

Aantal pagina's: 336

ISBN: 9789024599462