White out - Nic Stone/Ashley Woodfolk/Nicola Yoon/Angie Thomas/Dhonielle Clayton/Tiffany D. Jackson

13-01-2023

Roman

Young adult

'Wanneer de muziek verandert, verandert ook de dans.'

Sola en Stevie zijn dolverliefd op elkaar. Maar toch lijkt een fikse ruzie roet in het eten te gooien. Sola zet Stevie voor blok, ze krijgt nog tot middernacht om Sola en haar familie oprechte excuses aan te bieden. Maar een sneeuw Apocalyps lijkt Atlanta helemaal plat te leggen en het wordt Stevie bijna onmogelijk gemaakt om iets te ondernemen. Maar dat is buiten hun vrienden gerekend, die doen er alles aan om Sola en Stevie terug bij elkaar te brengen. Zal het hun samen lukken om de relatie te redden?

White out is een verhalenbundel geschreven door zes(!) auteurs. Iedere auteur nam enkele personages voor zijn rekening en samen maakten ze er een magisch geheel van. Elk hoofdstuk wordt verteld vanuit het perspectief van andere personages. Zo heb je Kaz en Porscha, Savannah en Evan-Rose, Jordyn en Omari, Jimi en Téo en Ava en Mason. Elk hoofdstuk lijkt wel een klein verhaaltje op zich, zonder het hoofdverhaal van Stevie en Sola uit het oog te verliezen.

Er wordt op subtiele wijze veel aandacht besteed aan de LGBTQ+ gemeenschap, wat het verhaal hedendaags en inspirerend maakt.

Simpelweg genoten van deze vlotte, hartverwarmende teenromance. Ideaal om op een ijskoude, sneeuwige dag te lezen.

Specificaties

Uitgever: Best of YA

Prijs: Hardcover €20,99 E-book €11,99

Publicatiedatum: 24 november 2022

Aantal pagina's: 224

ISBN: 9789000381111

Met dank aan Uitgeverij Best of YA voor het recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.