Cinder & Ella- Kelly Oram

11-08-2021

Deel 1

Young adult

Feelgood

Het verhaal

Na maanden revalideren mag Ella eindelijk naar huis. Niet naar haar moeder, zij kwam om bij het auto-ongeluk, maar naar haar vader die ze nauwelijks kent. Hij woont in Hollywood met zijn nieuwe gezin, maar Ella's stiefzussen zitten niet op haar te wachten. Ella mist haar moeder en blogvriend Cinder. Sinds het ongeluk heeft ze niks van zich laten horen, maar stiekem droomt ze van hem. Wat ze niet weet is dat Cinder haar ook mist, én de hotste acteur van Hollywood is...


Het was liefde op het eerste gezicht met deze mooie cover. Ik hou van de leuke kleurtjes en de toffe titel maakt het helemaal af. Wie houdt er nu niet van sprookjes?

Een sprookje is deze Cinder & Ella echt wel, een moderne versie dan toch. Maar wat voor ééntje, ik vond het een zaligheid om te lezen en voelde me terug een stapelverliefde tiener. Het boek gaf mij een mooie terugblik op mijn eigen jeugd met onzekerheden en twijfels waar elke tiener doorheen moet. Maar gelukkig dan zonder al de hindernissen die Ella in het verhaal met zich meedraagt.

Een heerlijk feelgood verhaal om je duimen en vingers bij af te likken, sprookjes op hun best met deze Cinder & Ella!

Ellamara, o wijze en mooie mystieke priesteres van het Rijk.

Deze paragraaf wil ik graag met jullie delen

Ik had het gedaan. Ik had Cinder gemaild. En nog geen vijf minuten later kreeg ik antwoord. Zodra ik zijn mailtje las, ontspande mijn hele lichaam. Ik was zo ontzettend opgelucht. Het was Cinder! Ik had met Cinder gesproken! Hij klonk nog net zoals altijd, en hij leek graag met me te willen praten. Misschien had ik toch nog één vriend op de wereld over.

Een klein stukje van mijn doodse hart kwam weer tot leven en het leek alsof ik voor het eerst sinds het ongeluk pas echt weer ademhaalde.

Mijn handen trilden van verwachting terwijl ik naar de chat ging en wachtte. In mijn maag zat een mengeling van allerlei soorten vlinders; nerveus, opgewonden, angstig, blij...

De minuten tikten door. Tien minuten verstreken, toen vijftien, en uiteindelijk twintig. Ik dacht dat ik gek zou worden. Ik dacht dat ik hem dwars door de computer heen zou wurgen omdat hij me zo lang liet wachten.

En toen was hij er.


Specificaties

Uitgever: De Fontein

Prijs: Paperback €17,99 E-book €9,99

Publicatiedatum: 02-10-2020

Aantal pagina's: 368

ISBN: 978 90 261 5220 7