Een nieuwe kans voor Starcross Manor- Christie Barlow

27-11-2023

Roman

Love Heart Lane #4

Op een dag zou Flynn Carter zijn verdiende loon krijgen. Julia geloofde in karma.

Julia leeft haar leven in het kleine Schotse dorpje Heartcross. Haar eigen B&B is alles waar ze ooit van droomde, en nu ook de vergunning voor de uitbreiding is goedgekeurd kan haar droom niet meer stuk.

Tot plots Flynn Carter in het dorpje opduikt. Julia weet uit ondervinding dat deze rijke snob voor problemen zorgt en wanneer ze dan ook hoort dat hij van het oude Starcross Manor een vijfsterren hotel wil maken, gaan alle alarmbellen af.

Samen met alle andere bewoners van Heartcross proberen ze een stokje voor Flynns plannen te steken. Maar als Flynn zich dan alsnog van zijn beste kant laat zien, slaat de twijfel bij Julia toe. Misschien is hij toch niet de onbetrouwbare man waar ze hem voor zag?

Welkom terug in Heartcross! Wat fijn om weer in mijn favoriete dorpje te zijn. Alleen zo jammer, dat dit 4de deel niet de leuke afgeronde hoekjes heeft zoals de voorgaande drie delen.

Echter, die hoekjes veranderen natuurlijk niets aan het verhaal. Heerlijk om alle personages uit voorgaande delen te zien terugkeren. Telkens weer voelt het alsof je in een grote warme familie terecht komt. Nadeel hieraan is wel dat het het moeilijker maakt om de delen afzonderlijk te lezen, maar ach, dan lees je ze toch allemaal?

Deze keer is Flynn Carter het nieuwe personage. Doordat hij helemaal niet afkomstig is uit het dorp, had hij wat te bewijzen bij de dorpsbewoners. Maar ook ik had wat tijd nodig om aan Flynn te wennen, op één of andere manier hoorde hij voor mij niet thuis in de hechte gemeenschap van Heartcross. Naarmate het verhaal vorderde, maakte Flynn dit gevoel van onbehagen wel ruimschoots goed.

Christie Barlow schreef wederom een heerlijke feelgood. Dekentje, theetje en Een nieuw begin voor Starcross Manor, meer heb je soms echt niet nodig.

Specificaties

Uitgever: Luitingh- Sijthoff

Prijs: Paperback €20,99 E-book €12,99

Publicatiedatum: 19 oktober 2023

Aantal pagina's: 272

ISBN: 9789021037776

Met dank aan Uitgeverij Luitingh- Sijthoff voor het recensie exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.