Elke zomer daarna- Carley Fortune

06-05-2024

Feelgood

Ik zou die zomer met ieder vriend of vriendin blij zijn geweest, maar dat ik Sam had gevonden, voelde als een lot uit de vriendschapsloterij.

Percy's ouders nemen haar op dertienjarige leeftijd voor het eerst mee naar hun nieuwe vakantiehuisje in Barry's Bay. Een zomer, die deze zomer en elke zomer daarna zal veranderen.

Naast hun huisje wonen 2 leuke broers, Charlie en Sam. Maar het is Sam waar Percy al snel een mooie vriendschap mee ontwikkeld. Hoe meer zomers er verstrijken, hoe meer Sam de weg weet te vinden naar Percy's hart. Maar hoe sterk hun liefde eerst ook leek te zijn, hoe snel er ook scheurtjes in hun sterke verbondenheid lijkt te komen wanneer ze elk hun weg gaan naar de universiteit. Hun relatie liep bruut ten einde, maar de liefde hield nooit op met bestaan.

Na 12 jaar van stilzwijgen krijgt Percy plots een onverwacht telefoontje. Een telefoontje dat haar helemaal terugbrengt naar die laatste zomer vol liefde en verdriet.

We beleven het verhaal van Elke zomer daarna vanuit het oogpunt van Percy. We worden gekatapulteerd naar het verleden waar het allemaal begon, afgewisseld met het heden.

Samen met Percy beleefde ik de vroegere zomers waar de liefde tussen haar en Sam begon te ontluiken. Een schattige jeugdliefde met een hoge aaibaarheidsfactor. Een liefde die héél sterk zorgde voor dat heerlijke feelgoodgevoel. Maar ook meer dan dat. Waar je enerzijds de zoetsappige romantiek en seksuele spanning voelde, waren er anderzijds ook veel diepzinnige, emotionele gevoelens te spotten.

Personages waren één voor één mooi uitgewerkt en tevens ook telkens aardige, aangename mensen. Geen onhebbelijkheden te vinden in Elke zomer daarna!

De verhaallijn is vergelijkbaar met de andere boeken van Carley Fortune. Ik vind dit helemaal niet storend, feelgood kan nu eenmaal vaak een tikkeltje voorspelbaar zijn.

De omgeving en zomerse sfeer komen mooi tot uiting en geven je net dat beetje extra zin om je bikini boven te halen, cocktailtjes te schenken en volop te genieten van het zonnetje.

Elke zomer daarna, wederom een echte zomerse must read van Carley Fortune!

Specificaties

Uitgever: Van Goor/ Best of ya

Prijs: Paperback €20,99 E-book €12,99 Audioboek €14,99

Publicatiedatum: 3 maart 2023

Aantal pagina's: 288

ISBN: 9789000386994