Gelukkig in Clover Cottage- Christie Barlow

15-05-2023

Feelgood

Love Heart Lane #3

Welkom terug in Love Heart Lane!

Allie is nog steeds dolgelukkig met Rory, de dierenarts van Heartcross. Wanneer Rory onverwacht Clover Cottage erft -een enorm charmante maar vervallen cottage in het dorp- kan Allies geluk niet op. Rory deelt Allies geluk allesbehalve en laat Clover Cottage een spil drijven in hun relatie. Allies onzekerheid over hun relatie bereikt een hoogtepunt wanneer Mystieke Martha een onheilspellende toekomstvoorspelling doet. Zullen Allie en Rory elkaar terugvinden in deze chaos van liefde?

Wat heb ik uitgekeken naar dit derde deel van Love Heart Lane en ook met Gelukkig in Clover Cottage wist Christie Barlow me geen moment te vervelen. Ondanks dat er veel personages terugkeren uit de vorige delen, is dit derde deel perfect alleenstaand te lezen. We leren oude bekenden beter kennen en krijgen weer een nieuw stukje van Heartcross te zien. Christie Barlow weet de prachtige omgeving van het dorp zo mooi neer te pennen, dat je je haast zelf in Schotland waant. Gelukkig in Clover Cottage is een boek dat zo vlot en aangenaam is om te lezen dat je er doorheen vliegt, je kan niet anders als heel erg blij worden van deze rasechte feelgood! Toch schuwt ook Christie Barlow serieuzere onderwerpen niet. Deze worden op zulke manier door het verhaal verweven dat ze niet te zwaar worden, maar toch duidelijk aanwezig zijn.

Wederom erg genoten van deze fleurige Clover Cottage. Een hartverwarmend verhaal over dromen, verplichtingen, saamhorigheid, vriendschap en liefde.

P.S. Weet er iemand waar ik een Pacapoedel kan vinden? Ik denk dat ik verliefd ben.

Specificaties

Uitgever: Luitingh- Sijthoff

Prijs: Paperback €20,99 E-book €12,99 Luisterboek €14,99

Publicatiedatum: 15 maart 2023

Aantal pagina's: 288

ISBN: 9789021037769