Hart voor de zaak- Charlotte de Monchy

06-03-2023

Feelgood

Roman

Landgoed Magnus Estate, Ierland

Julia bestuurd het landgoed van Magnus Estate met verve. Het lijkt wel of deze job haar op het lijf geschreven is. Samen met een team van ambitieuze mensen werkt ze naar de opening van het landgoed toe. Haar beste vriendin Lara brengt met haar groene vingers de moestuin tot in de puntjes in orde, terwijl de knappe en ijdele George de laatste hand aan de balie en de landgoedwinkel legt. Julia's drukke job als manager op het landgoed zorgt ervoor dat haar gedachten amper afdrijven naar wat er thuis in Nederland op haar wacht, een augurkenfabriek en haar vader die popelt om de fabriek aan zijn dochter over te laten.

Wanneer Scott Manswell, een arrogante rockster, als eerste gast op het landgoed arriveert, kan Julia haar ergernis maar moeilijk verbergen. Gelukkig is er Philip, de zoon van de eigenaresse die Julia's aandacht onmiddellijk weet te vangen en Julia laat wegdromen van huisje, tuintje, boompje.

Hart voor de zaak wordt verteld vanuit het perspectief van Julia en George. Daardoor krijg je een ruime blik op het reilen en zeilen van het landgoed en er blijft geen geheim verborgen voor de pen van Charlotte de Monchy. Van begin tot eind heb ik genoten van Hart voor de zaak. Vlot, grappig en onmogelijk om weg te leggen. Je voelt de liefde onder je ogen ontstaan, lang voordat de personages er zelf weet van hebben. Genieten met de grote G, echte feelgood met Hart voor de zaak.

Specificaties

Uitgever: Boekerij

Prijs: Paperback €18,99 E-book €10,99

Publicatiedatum: 11 januari 2023

Aantal pagina's: 384

ISBN: 9789022592991

Met dank aan Uitgeverij Boekerij voor het recensie exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.