Heartstopper- Nick en Charlie hebben elkaar meer dan ooit nodig...- Alice Oseman

09-10-2023

Graphic novel

Heartstopper #4

De liefde tussen Nick en Charlie is warm en oprecht. Charlie is er dan ook helemaal klaar voor om de vier grote woorden tegen Nick te zeggen: 'ik hou van je'. Maar hoe begin je daaraan? Wat als Nick er niet hetzelfde over denkt?

Tegelijkertijd struggelt Nick met zijn coming out naar zijn vader toe en maakt hij zich enorme zorgen over Charlies eetstoornis. Wat betekent dit voor de relatie van Charlie en Nick? Vinden ze voldoende steun bij elkaar om deze eerste grote hindernis in hun relatie te overwinnen?

In dit vierde deel van Heartstopper neemt Alice Oseman je mee doorheen Charlies moeilijkste periodes. Wat te doen als je geliefde met geestelijke gezondheidsproblemen zit? Alice Oseman doorbreekt hiermee het taboe over eetstoornissen en brengt het op een vlotte, bespreekbare manier over aan de lezer.

Wederom weer erg genoten van Nick en Charlies verhaal! De liefde tussen die twee, goh, dat is het gewoon eh! Mijn (bijna) tienjarige dochter kan dit alleen maar beamen, elk vrij momentje is ze Heartstopper aan het lezen en heeft op enkele dagen tijd de ganse serie gebingeread. Hopelijk is ze klaar voor haar allereerste book hangover 😉

Specificaties

Uitgever: Best of ya

Prijs: Paperback €15,99 E-book €5,00

Publicatiedatum: 15 maart 2022

Aantal pagina's: 384

ISBN: 9789000380749