Het Avery Shaw experiment - Kelly Oram

05-08-2022

Deel 1 van de X- experiment serie

Young adult roman

Avery Shaw is al sinds mensenheugenis stiekem verliefd op haar allerbeste vriend Aiden. Wanneer hij haar op een avond verteld dat hij een vriendin heeft breekt Avery's hart in duizenden stukjes. Haar toekomst lijkt in rook op te gaan en alsof dat nog niet genoeg is heeft ze nog een wetenschapsproject dat ze nu alleen moet zien te redden. Ze besluit haar gebroken hart te gebruiken als experiment en te onderzoeken of de zeven stadia van rouwverwerking ook gelden voor liefdesverdriet. Wanneer Avery huilend de broer van Aiden, Grayson onder ogen komt, besluit deze playboy haar te helpen. Samen beginnen ze aan het experiment, maar al snel wordt het allemaal nog ingewikkelder dan verwacht...

Ik las eerder al Cinder & Ella van Kelly Oram, deze vond ik zo leuk dat ik absoluut ook Het Avery Shaw experiment wilde lezen. En wat heb ik weer heerlijk genoten!

Kelly Oram schetst op een onomwonden manier het perfecte beeld van typerende pubers. Zelfs in haar schrijfstijl komt dit puberachtige terug, dat zo helemaal aansluit bij het verhaal. Het gaat zelfs zo ver, dat ik terug gekatapulteerd werd naar de tijd toen ik een puber was, zo herkenbaar! Ze maakt gebruik van stereotypen macho's, nerds...Maar doorheen het verhaal worden deze helemaal doorbroken en kijk je er heel anders tegenaan. Het Avery Shaw experiment is het ideale boek om te lezen aan het zwembad of op het strand, gewoon lekker genieten en verstand op nul.


Specificaties

Uitgever: De Fontein

Prijs: Paperback €16,99 E-book €4,99

Publicatiedatum: 24 mei 2022

Aantal pagina's: 192

ISBN: 9789026161049

Met dank aan Uitgeverij De Fontein voor het recensie- exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.