Het geschenk- Edith Eva Eger

11-06-2021

Praktische gids om een positieve mindset te krijgen.


We krijgen in ons leven allemaal te maken met lijden. We kennen allemaal verdriet, verlies, wanhoop, angst en mislukking. Maar we hebben ook allemaal een keuze als we te maken krijgen met trauma of moeilijkheden. We kunnen opgeven of ervoor kiezen om elk moment als een geschenk ervaren.

In dit boek leer je om je slechtste momenten te zien als je beste leermeester, en vind je vrijheid door de kracht die erin zit.

'Je geest houdt je gevangen. De sleutel zit in je zak.'

Edith schreef in twaalf lessen neer hoe ons te bevrijden uit onze mentale gevangenissen. In elke les verwijst Edith naar een verhaal van een patiënt, een levenservaring van haarzelf. Je leest er supervlot doorheen, allesbehalve een saai zelfhulpboek, maar een echte eyeopener. De verhalen zijn erg inspirerend en heel duidelijk geschreven, geen ingewikkelde termen of metaforen.

Na elke levensles staat er een kort stukje uitleg hoe je zelf alles kan toepassen, ook hier weer helemaal op maat aan de 'gewone' mens. Duidelijk, niet te zweverig en niet veroordelend. Je leert jezelf de keuze te geven in elke situatie.


'De donkerste schaduw vindt je onder de kaars.'


Specificaties

Uitgever: Levboeken

Prijs: Paperback €18,99 Ebook €11,99 Luisterboek €6,99

Publicatiedatum: Oktober 2020

Aantal pagina's: 223

ISBN: 978 94 005 1225 2