Het Libby Garret- project- Kelly Oram

05-12-2022

Young adult

Deel 2 van de X- experiment serie

Libby gaat al een jaar om met de populaire Owen. Ze is tot over haar oren verliefd op hem en daar maakt hij gretig misbruik van. Owen heeft Libby helemaal in zijn macht, wil niet erkennen dat hij haar vriendje is, wil niet in het openbaar gezien worden met haar en spreekt alleen maar met haar af voor de seks. Libby's vrienden zijn het beu dat Libby met open ogen in haar ongeluk loopt, en willen dolgraag de oude, vrolijke Libby terug. Libby's beste vriendin Avery, bedenkt een plan. Libby moet de twaalf stappen van een afkickproces doorlopen om zo van haar verslaving aan Owen af te raken. Adam, die in Libby' s favoriete koffietentje werkt, wordt aangeduid als Libby's begeleider. Maar zal Adam zijn afkeer naar Owen toe kunnen intomen en zijn verliefdheid voor Libby kunnen verbergen?

Kelly Oram schreef met Het Libby Garret- project wederom een vlotte young adult. Dit tweede deel van de X- experiment serie is perfect alleenstaand te lezen. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Libby en Adam.

Verlies je even terug in je puberjaren en laat je meeslepen in de wereld van de high school. Grappige situaties verweven met een belangrijke onderliggende boodschap maakt Het Libby Garret-project een verhaal waar jongeren zichzelf in kunnen herkennen. Anders dan het eerste deel van de serie, vind ik Het Libby Garret- project echt een boek voor jongeren en minder voor volwassenen. Ik voelde me vaak te oud voor dit verhaal en soms had ik even genoeg van oppervlakkige tienerproblemen. Echter, heb je zin in een verhaal om lekker te lezen en te ontspannen? Dan is dit het ideale verhaal voor jou!


Specificaties

Uitgever: De Fontein Jeugd

Prijs: Paperback €17,99 E-book €

Publicatiedatum: 25 oktober 2022

Aantal pagina's: 320

ISBN: 9789026163845

Met dank aan Uitgeverij De Fontein Jeugd voor het recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.