Hotel Magnifique- Emily J. Taylor

02-10-2023

Fantasy

Young adult

Pas op wie je vertrouwt.

Het duistere Hotel Magnifique zit vol magie en mysteries. Eens in de tien jaar verschijnt het hotel voor slechts 24 uur in hetzelfde steegje in Durc, een klein dorpje waar de zussen Jani en Zosa wonen. De 17- jarige Jani ziet haar kans schoon om een baantje voor haar 13-jarige zus en zichzelf te regelen in het fonkelende hotel. Maar wanneer de zusjes dromen uit lijken te komen en ze ondergedompeld worden in een bad van magie, blijkt het al snel een fata morgana te zijn. Niets is wat het lijkt. Als Zosa spoorloos verdwijnt, gaat Jani samen met de portier Bel op zoek naar haar zusje. Maar haar zoektocht brengt haar veel verder dan ze ooit had kunnen vermoeden. Zal de duistere magie van Hotel Magnifique de zusjes opslokken? Of slagen ze erin om het eeuwenoude mysterie te ontrafelen?

Deze editie van Hotel Magnifique is echt heel erg mooi! En geeft tevens ook perfect de sfeer weer die in het hotel heerst.

Al snel wist het verhaal me nieuwsgierig te maken, de duistere magie en de fantasie houden het mysterie een tijdje in stand. Op vlotte en aangename manier loodste Emily J. Taylor me door het verhaal, jammer genoeg bleef het daar het ganse verhaal ook wel wat bij. Hotel Magnifique heeft best een lange opbouw, waardoor het plot wat haastig aanvoelde. Het gemis aan spanning, en de zekere voorspelbaarheid geven mij het gevoel dat dit boek echt wel voor de jongere lezers is.

Hotel Magnifique wist mij niet te boeien zoals verwacht, maar was al bij al toch een tof verhaal.

Specificaties

Uitgever: Uitgeverij De Fontein

Prijs: Hardback €21,99 E-book €11,99

Publicatiedatum: 10 augustus 2023

Aantal pagina's: 400

ISBN: 9789026166594

Met dank aan Uitgeverij De Fontein voor het recensie exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.