Storm- Lucinda Riley

27-02-2023

Roman

Deel twee in De zeven zussen serie

Wanneer Ally op zeilvakantie is op de Egeïsche zee, krijgt ze het slechte nieuws te horen dat Pa Salt overleden is. Halsoverkop reist ze naar haar thuisbasis Atlantis, om samen met haar zussen te rouwen om hun vader. Elk van de zussen krijgt een persoonlijke brief, die Pa Salt hun geschreven heeft, waar hij hun aanmoedigt om op zoek te gaan naar hun ware afkomst.

Wanneer Ally de stap durft te zetten naar haar verre verleden, komt ze terecht in Noorwegen en ontdekt een ganse geschiedenis over een onbekende zangeres Anna Landvik. Maar wat verbind haar met Ally?

Storm verteld het verhaal van de tweede zus, Ally D'Aplièses. Het eerste deel van het verhaal, waar het voornamelijk gaat over het overlijden van Pa Salt, toont heel erg veel gelijkenissen met het eerste boek. Jammer dat je het gevoel krijgt, dat je dat deel voor de tweede keer aan het lezen bent.

Wederom zorgt Lucinda Riley met haar vlotte, aangename schrijfstijl voor een fijn verhaal, dat lekker leest en boeit. Wel wist het verhaal van Anna, uit Ally's verleden mij meer te boeien dan het verhaal van Ally zelf. In de geschiedenis weet Lucinda Riley zoveel meer diepgang te verwerken dan in het verhaal uit het heden.

Benieuwd of de derde zus mij nog verder weet te verrassen!


Specificaties

Uitgever: Xander Uitgevers

Prijs: Hardcover €24,99 Paperback €22,99 E-book €11,99 Luisterboek €18,99 Tweedehandsgelukje €4,00

Publicatiedatum: januari 2018

Aantal pagina's: 592

ISBN: 9789401607988