Things we never got over- Lucy Score

02-10-2023

Roman

Knockemout #1

Ze hoorde hier niet. En als ik dat moest bewijzen door haar een wolf te voeren dan was dat maar zo.

De dag waarop Naomi besluit om zich in haar bruidsjurk door een kelderraampje te wurmen en zo ver mogelijk weg te rennen van haar aanstaande echtgenoot, zal een dag zijn die voor altijd in haar geheugen gegrift staat. Want niet alleen is ze nu verre van getrouwd, werkte ze haar mobieltje zelf in de vernieling en werd haar auto gestolen, ook haar tweelingzus Tina weet Naomi te verrassen. Een cadeautje, Waylay, een 11- jarige nichtje waar Naomi niets van wist. En Tina, sjah, die is van de aardbodem verdwenen.

Met geen geld, geen werk, geen mobieltje, geen…niets eigenlijk staat Naomi er plots alleen voor met haar nichtje. 'Gelukkig' duikt de sexy maar enorme knorrige Knox op, die Naomi en Waylay voorziet van de eerste levensbehoeften. Toch lijkt er achter dat enorme pantser van Knox een sprankeltje op te lichten elke keer hij Naomi onder ogen komt. Als dat maar goed komt…

Het verleden en de toekomst waren twee plekken waar ik niets te zoeken had. Het enige wat ertoe deed was dit moment.

Things we never got over is echt een enorme hype! De verwachtingen van dit eerste deel van de Knockemout #1 serie waren dus best hoog.

Het verhaal wordt vertelt vanuit het perspectief van Naomi en Knox. Een fijne, humoristische, beeldende schrijfstijl met een mooie, gedetailleerde uitwerking van de personages geven je heel wat om te omarmen. Vlotjes vloog ik door de bijna 600 pagina's heen. Soms kreeg het verhaal wat de neiging om wat verder te kabbelen, maar Lucy Score wist telkens net op tijd de spanning een beetje op te drijven om het boeiend te houden. De spanning opdrijven, dat doet Lucy Score het best met stomende, expliciete seksscènes. Scènes die mij absoluut niet storen, maar waar ik de schrijfstijl soms wat 'plat' vond. Ook doorheen het verhaal stoorde dit me af en toe.

Wat vooral verrassend was, was de spanning die naar het einde toe opliep met een onverwacht plot als gevolg.

Things we never got over de hype waard? Voor mij niet. Maar wel absoluut een leukerdje om te lezen!

Things we never got over is een verhaal over trauma, liefde, pleasen, onzekerheid, angst, romantiek, fouten maken en het aandurven om lief te hebben.

Specificaties

Uitgever: Z&K

Prijs: Paperback €22,50 E-book €11,99 Luisterboek €14,99

Publicatiedatum:

Aantal pagina's: 575

ISBN: 9789020552027

Met dank aan Uitgeverij Z&K voor het recensie exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.