Winter in de kleine bakkerij- Jenny Colgan

07-08-2023

Feelgood

De kleine bakkerij aan het strand #3

Welkom terug in Mount Polbearne!

Kerst komt eraan en Polly heeft het drukker dan ooit in de Kleine Bakkerij. Ondanks al het werk dat Polly verzet, is er nog steeds niet genoeg spaargeld om de hoognodige verbouwingen van de vuurtoren te bekostigen, waardoor het vaak ijzig koud is in de toren. Door de drukte heen verteld Kerensa –Polly's beste vriendin- Polly een groot geheim, een geheim dat zelfs Huckle –Polly's geliefde- niet mag weten. Een geheim dat vreet aan Polly en dat mettertijd dreigt de sterke relatie tussen Polly en Huckle kapot te maken. Hiernaast ziet ook de papegaaienduikersopvang zich genoodzaakt om te sluiten nadat hun subsidie opgeschort werd. Bovenop al deze verschrikkelijke toestanden, krijgt Polly ook nog eens telefoon uit onverwachte hoek, een telefoontje dat Polly's wereld op zijn kop zet. Zal het Polly lukken om deze feestdagen tezamen met haar geliefden heelhuids te overleven?

Heerlijk, winter in Mount Polbearne. Jenny Colgan creëerde wederom een prachtige setting om Polly's verhaal verder te zetten. Vlot, winters en aangenaam, Winter in de kleine bakkerij doet het hem weer. De liefde van Polly en Huckle is hartverwarmend en als koppeltje zijn ze zo lovable. De relatieproblemen waaraan het koppeltje wordt blootgesteld zijn realistisch en herkenbaar, wat de sympathie alleen maar aanwakkert. Ondanks de prominente rol van Polly en Huckle in vorige delen van deze serie, spelen in Winter in de kleine bakkerij ook Kerensa en Reuben een belangrijke rol. Waarom? Dat moet je zelf maar ontdekken 😉

Een prachtig, onverwacht slot maakte deze Winter in de kleine bakkerij nogmaals tot een boek waar ik alleen maar heel erg gelukkig van kan worden!

Specificaties

Uitgever: Luitingh- Sijthoff

Prijs: Paperback €12,99 E-book €12,99 Luisterboek €14,99 Tweedehandsgelukje €8,20

Publicatiedatum: 21 september 2021

Aantal pagina's: 286

ISBN: 9789024585489