Ziel- Jackie van Laren

18-07-2021

Roman

Feelgood

Het verhaal

Er is een jaar verstreken sinds het voor de tweede keer op niets is uitgelopen tussen Nina en Q. Ze heeft het opgegeven met hem: hij is te wispelturig en te gesloten. Maar ze kan hem niet vergeten, en als ze door haar werk opnieuw met hem in aanraking komt blijkt dat hij haar ook nog lang niet vergeten is. Maar kunnen ze hun hindernissen overwinnen?

Alles samen.

Alsof het altijd al zo was geweest.


In Ziel het derde boek van de Q-serie versmelten de twee vorige boeken Zin en Lief samen tot een mooi einde van de reeks. Het mysterie rond Q dat in de twee eerdere boeken werd opgebouwd komt in Ziel tot uiting in een mooi ploteinde. Een verademing om het geheim te weten. De romantiek die tot aan het plafond reikt resulteert in een prachtige feelgood roman die je niet kan wegleggen tot dat je de laatste pagina hebt omgeslagen.

Lood in mijn schoenen, prikkeldraad om mijn hart.

Deze paragraaf wil ik graag met jullie delen

Maar de vraag rijst dus toch weer: hoe doet Q het?

Hoe krijgt hij het nu wéér voor elkaar: hij wandelt mijn leven binnen, ik vergeet te ademen, mijn hart vergeet te kloppen, mijn hersens maken kortsluiting en ik loop als een mak lammetje achter hem aan. Dan verdwijnt hij weer even uit beeld en kom ik erachter dat ondertussen alles volledig op zijn kop staat en ik van voren niet meer weet wat ik van achteren besta.

Mijn iPhone licht op: een klein lichtpuntje in de duisternis. Ik heb het geluid uitgezet, vanwege Thysia natuurlijk, maar ik zie meteen wat het is.

Q.

Een berichtje.

Lig jij ook wakker?

Ja, en hoe, typ ik terug.

Ik weet niet of ik nog wel kan slapen zonder jou, typt hij.

Mijn hart warmt op en mijn mondhoeken gaan omhoog. Ik typ terug: Ik ook niet.


Specificaties

Uitgever: Boekerij

Prijs: Paperback €15,99 E-book €7,99 Zelf tweedehands aangekocht voor €3,00

Publicatiedatum: 2015

Aantal pagina's: 304

ISBN: 978-90-225-7406-5